Wettelijke zichttermijn
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Heb je een probleem met je aankoop? Kijk dan onder het kopje garantie. Retourzendingen buiten de zichttermijn kunnen niet worden geretourneerd. De wettelijke zichttermijn is alleen geldig voor consumenten en niet voor zakelijke klanten.

Retourneren
Voordat je een bestelling retourneert vragen wij je om van tevoren contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om een retourzending terug te sturen met het herroepingsformulierVermeldt altijd je ordernummer / adresgegevens als je een bestelling retour stuurt.

Als je een product retourneert dient deze in dezelfde staat te zijn als bij ontvangst. Bij aanschaf van een spelcomputer ontvang je een formulier met serienummer, dit formulier is vereist om de spelcomputer te retourneren. Een ‘nieuw’ product kan alleen in een ongebroken verpakking worden geretourneerd.

LET OP: Het vestigingsadres is anders dan het retouradres.

Je kan je retour opsturen met postNL naar onderstaand adres.
Andere vervoerders kan in overleg.

Retouradres:
JustinGames
Jan Steenlaan 61
2251JG Voorschoten

Risico en kosten retourneren 
De kosten en het risico van een retourzending zijn voor jou als koper. Je zou er voor kunnen kiezen om je retourzending verzekerd te versturen, hiermee loop je minder risico mocht er iets mis gaan bij de vervoerder.

Is de rede van retour een defect? Dan is het risico en zijn de kosten van verzending voor ons. De gemaakte verzendkosten zullen wij achteraf terugstorten op jouw rekeningnummer. De vergoeding van de verzendkosten zijn gelijk aan de verzendkosten die zijn betaald bij je bestelling.

Verwerking retourzending
Als jouw retourzending is binnengekomen wordt deze zo snel mogelijk verwerkt en kan je het factuurbedrag inclusief verzendkosten binnen 2 werkdagen weer op jouw rekening verwachten. Hou ten alle tijden rekening met drukte bij je gekozen vervoerder.

© 2020 - 2022 JustinGames | sitemap | rss