Wettelijke zichttermijn
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Heb je een probleem met je aankoop? Kijk dan eens onder het kopje garantie. Retourzendingen buiten de zichttermijn kunnen niet worden geretourneerd. De wettelijke zichttermijn is alleen geldig voor consumenten en niet voor zakelijke klanten.

Retourneren
Voordat je een bestelling retourneert vragen wij je om van tevoren contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om een retourzending terug te sturen met het herroepingsformulier
Vermeldt altijd je ordernummer als je een bestelling retour stuurt!

Als je een product retourneert dient deze in dezelfde staat te zijn als bij ontvangst. Een ‘nieuw’ product kan alleen in een ongebroken verpakking worden geretourneerd.

Je kan je retour opsturen met postNL naar onderstaand adres.
Andere vervoerders kan in overleg.

Retouradres:
JustinGames
Molenlaan 37L
2251CC Voorschoten

Risico en kosten retourneren 
De kosten en het risico van een retourzending zijn voor jou als koper. Je zou er voor kunnen kiezen om je retourzending verzekerd te versturen, hiermee loop je minder risico mocht er iets mis gaan bij de vervoerder.

In verband met de hoogte van de verzendkosten vanuit België naar Nederland bieden wij voor de Belgische klanten een retourservice aan waarmee je tegen betaling van ons tarief een postNL verzendlabel kunt ontvangen.

Is de rede van retour een defect? Dan is het risico en zijn de kosten van verzending voor ons. Is dit het geval dan ontvang je een verzendlabel om je bestelling terug te sturen.

Verwerking retourzending
Als jouw retourzending is binnengekomen wordt deze zo snel mogelijk verwerkt en kan je het factuurbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen weer op jouw rekening verwachten.

© 2020 - 2023 JustinGames | sitemap | rss