Wettelijke zichttermijn
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Heb je een probleem met je aankoop? Kijk dan eens onder het kopje garantie. Retourzendingen buiten de zichttermijn kunnen niet worden geretourneerd. De wettelijke zichttermijn is alleen geldig voor consumenten en niet voor zakelijke bestellingen.


Retourneren
Stuur een retourzending retour met het herroepingsformulier.
Stuur altijd het herroepingsformulier of een notitie met contactgegevens mee in de doos.
Zonder enige informatie kunnen wij je retour niet verwerken.
 

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen kunnen we een waardevermindering doorberekenen. Na ontvangst zullen we het bedrag terugstorten of een alternatief product opsturen na overleg.

Je kan je retour opsturen met postNL naar onderstaand adres.
Andere vervoerders kan in overleg.

Retouradres:
JustinGames
Molenlaan 37L
2251CC Voorschoten


Risico en kosten retourneren 
De kosten en het risico van een retourzending zijn voor jou als koper. Je zou er voor kunnen kiezen om je retourzending verzekerd te versturen, hiermee loop je minder risico mocht er iets mis gaan bij de vervoerder. Om schade te voorkomen dien je je retour ten alle tijden goed in te pakken.

In verband met de hoogte van de verzendkosten vanuit België naar Nederland bieden wij voor de Belgische klanten een retourservice aan waarmee je tegen betaling van ons tarief (6,95 euro) een postNL verzendlabel kunt ontvangen.

Is de rede van retour een defect? Dan is het risico en zijn de kosten van verzending voor ons. Is dit het geval dan ontvang je een verzendlabel om je bestelling terug te sturen.

Verwerking retourzending
Als jouw retourzending is binnengekomen wordt deze zo snel mogelijk verwerkt en kan je het factuurbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen weer op jouw rekening verwachten. Je ontvangt vanzelf bericht als je retourzending is verwerkt.

© 2020 - 2024 JustinGames | sitemap | rss