Verzending
Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt en aangeboden aan postNL. Na bestelling ontvang je een orderbevestiging en binnen 1 werkdag ontvang je (mits beschikbaar) een track & trace code. De verzendkosten kunnen verschillen per bestelling. PostNL bezorgd doorgaans binnen 1 werkdag, heb je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Wat vervelend! Neem contact met ons op en wij gaan er mee aan de slag.

- Brievenbuspakketje €3,95

- Pakketpost €4,95 (België €4,95)
- Pakketpost afhaalpunt €4,95 (België €4,95)

Pakketten boven de €50 worden standaard aangetekend en verzekerd verzonden.

PostNL afhaalpunt
Heb je gekozen om je pakket af te halen bij een postNL punt? Dan moet het pakket binnen 7 dagen worden afgehaald bij het gekozen postNL punt. Mocht je het pakket niet hebben afgehaald binnen de termijn van 7 dagen wordt het pakket retour gestuurd. Mocht dit het geval zijn dien je nogmaals de verzendkosten te betalen.

Niet thuis?
Alle Nederlandse bestellingen worden 1 maal aangeboden door postNL. Vervolgens wordt er gekeken of het mogelijk is om het pakket bij de buren te bezorgen, mocht dit niet lukken wordt het pakket naar een postNL afhaalpunt gebracht.

Alle Belgische bestellingen worden 2 maal aangeboden door postNL/Bpost. Vervolgens wordt er gekeken of het mogelijk is om het pakket bij de buren te bezorgen, mocht dit niet lukken wordt het pakket naar een postNL/Bpost afhaalpunt gebracht. Mocht dit niet mogelijk zijn wordt het pakket retour gestuurd en dien je nogmaals de verzendkosten te betalen.

Let op: Vanaf 1 Juli 2022 ontvang je geen 'we hebben je gemist' briefje meer van postNL, houd daarom je track & trace goed in de gaten.

Bestelling afhalen?
Wil je je bestelling afhalen? Dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen. Deze optie is gratis en wij nemen na bestelling en betaling binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Een bestelling afhalen kan uitsluitend na bestelling en betaling via de webshop, JustinGames is geen fysieke winkel.

© 2020 - 2023 JustinGames | sitemap | rss