Het aanbod
JustinGames verkoopt tweedehands games / spelcomputers / accessoires in nette staat tenzij anders aangegeven. Alle producten worden schoongemaakt en uitgebreid getest. Op al onze producten geven wij een uitgebreide garantie en heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

Games
Alle spellen worden professioneel gepolijst in onze polijstmachine, hierdoor zijn alle spellen in nette staat. 90% van alle spellen worden geleverd met boekje, het kan soms voorkomen dat er een boekje ontbreekt. Wil je zeker weten dat er bij jou spel een boekje bij zit? Neem dan contact met ons op. Wij maken geen onderscheid tussen verschillende versies van games, het kan dus voorkomen dat je een nintendo selects of een andere versie ontvangt. Wil je liever de eerste versie? Neem dan ook contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.

(CD): losse CD zonder doosje en handleiding.
(cartridge): losse cartridge zonder doosje en handleiding.
Nieuw: product in ongeopende verpakking.

Spelcomputers
Alle spelcomputers worden uitgebreid getest en zijn in nette staat tenzij anders aangegeven. Je krijgt bij bestelling van een spelcomputer een formulier meegeleverd met serienummer voor de garantie. Bij wii spelcomputers maken wij geen onderscheid tussen de eerste en tweede generatie. Wil je een specifiek model? Neem dan contact met ons op.

Productconditie spelcomputer:
Zeer nette staat: In 'bijna' nieuwstaat.

Nette staat: In nette staat met lichte gebruikerssporen.
Gebruikt: In gebruikte staat (technisch 100%), product kan veel krassen en/of gebruikerssporen bevatten.
Kijk voor meer informatie bij de productomschrijving van het gewenste product.

Een zwarte spelcomputer is krasgevoelig en daardoor zijn krassen op de behuizing sneller zichtbaar wanneer je deze onder het licht zou houden.

Accessoires
Accessoires verkopen wij in verschillende soorten. Wij verkopen originele accessoires en accessoires van een ander merk (third party). Third party accessoires zijn een goedkoper alternatief dan de originele accessoires.

© 2020 - 2022 JustinGames | sitemap | rss