Over JustinGames
JustinGames.nl koopt, test en verkoopt games / accessoires en spelcomputers met garantie en een uitgebreide service. Ontstaan uit een passie voor games en inmiddels hebben wij al duizenden Nederlandse en Belgische klanten blij gemaakt. Wij verkopen met name tweedehands producten en proberen zoveel mogelijk bestellingen duurzaam te verpakken met tweedehands verpakkingsmateriaal.


In welke staat is mijn product?
De producten die wij aanbieden zijn standaard in nette staat en kunnen lichte sporen van gebruik bevatten. Alle producten worden schoongemaakt, uitgebreid getest en zijn uit voorraad leverbaar. Op al onze producten geven wij een uitgebreide garantie en heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Voor al onze producten maken wij gebruik van stockfoto's. Sommige producten verkopen wij onder de noemer (Gebruikte Staat), deze producten bevatten duidelijke gebruikerssporen zoals krassen, beschadigingen en/of zijn vergeeld, deze producten bieden wij extra scherp geprijsd aan.

Games
Alle games (Engels of Nederlandse versie) zijn altijd in goede nette staat en kunnen tegen een kleine meerprijs professioneel worden gepolijst in onze VMI Hybrid 2.0 CD-Repair machine. Het kan in een enkel geval voorkomen dat er een boekje/handleiding ontbreekt bij een game. Wil je zeker weten dat er bij jou spel een boekje/handleiding zit? Neem dan contact met ons op of plaats een opmerking bij je bestelling. Wij maken geen onderscheid tussen de verschillende versies van games, het kan dus voorkomen dat je een nintendo selects, platinum of een andere versie ontvangt. Wil je liever de eerste versie? Neem dan ook contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is. 
Met used games kunnen wij niet garanderen dat DLC codes nog geldig en/of werkend zijn.

Alle games komen altijd met het originele doosje en cover tenzij aangegeven als:
(Losse CD): Losse CD zonder doosje en handleiding.
(Losse cartridge): Losse cartridge zonder doosje en handleiding.

Alle producten zijn 'used' tenzij aangegeven als:
Nieuw: Product in ongeopende verpakking.


Spelcomputers
Alle spelcomputers worden uitgebreid getest en zijn in nette staat en kunnen lichte sporen van gebruik bevatten. Op elke spelcomputer zit een garantiezegel voor de garantie. Bij verwijdering van deze zegel vervalt je garantie. 
Bij verwijdering van deze zegel kan je geen aanspraak maken op de garantie.

Staat van spelcomputers met schermpje (Wii U, DS, 3DS, Game Boy, Nintendo Switch, PSP, PS Vita)
Mooie schermen: In nette staat met oppervlakkige krasjes op de schermen.
Zeer mooie schermen: In nette staat met hooguit licht oppervlakkige krasjes op de schermen.
Krasvrije schermen: In nette staat met krasvrije schermen.

Accessoires
Accessoires verkopen wij in verschillende soorten. Wij verkopen originele accessoires en accessoires van een ander merk (third party). Third party accessoires zijn een goedkoper alternatief met gelijkwaardige prestaties.

© 2020 - 2024 JustinGames | sitemap | rss