Het aanbod
JustinGames verkoopt tweedehands games / spelcomputers / accessoires in nette staat tenzij anders aangegeven. Alle producten worden schoongemaakt, uitgebreid getest en zijn uit voorraad leverbaar. Op al onze producten geven wij een uitgebreide garantie en heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

Games
Alle games (Engels of Nederlandse versie) zijn standaard in nette staat en kunnen tegen een kleine meerprijs professioneel worden gepolijst in onze CD-Repair machine. 90% van alle games worden geleverd met boekje, het kan heel soms voorkomen dat er een boekje ontbreekt. Wil je zeker weten dat er bij jou spel een boekje bij zit? Neem dan contact met ons op of plaats een opmerking bij je bestelling. Wij maken geen onderscheid tussen verschillende versies van games, het kan dus voorkomen dat je een nintendo selects, platinum of een andere versie ontvangt. Wil je liever de eerste versie? Neem dan ook contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.

Met used games kunnen wij niet garanderen dat DLC codes nog geldig en/of werkend zijn.

Alle games komen altijd met het originele doosje en cover tenzij aangegeven als:
(Losse CD): Losse CD zonder doosje en handleiding.
(Losse cartridge): Losse cartridge zonder doosje en handleiding.


Alle producten zijn 'used' tenzij aangegeven als:
Nieuw: Product in ongeopende verpakking.

Spelcomputers
Alle spelcomputers worden uitgebreid getest en zijn in nette staat tenzij anders aangegeven. Op elke spelcomputer / accessoire zit een garantiezegel voor de garantie. Bij verwijdering van deze zegel vervalt je garantie.

In welke staat is mijn spelcomputer?:
Zeer nette staat: In 'bijna' nieuwstaat.

Nette staat: In nette staat met lichte gebruikerssporen.
Gebruikt: In gebruikte staat (technisch 100%), product kan veel krassen en/of gebruikerssporen bevatten.
Kijk voor meer informatie bij de productomschrijving van het gewenste product.

Accessoires
Accessoires verkopen wij in verschillende soorten. Wij verkopen originele accessoires en accessoires van een ander merk (third party). Third party accessoires zijn een goedkoper alternatief met gelijkwaardige prestaties.

© 2020 - 2023 JustinGames | sitemap | rss