Sparen
Sindskort is het mogelijk om punten te sparen en deze in te wisselen voor een kortingsbon. Voor elke 10 euro die wordt besteedt in de webshop van JustinGames.nl ontvang je 100 spaarpunten. Bij 1000 spaarpunten zijn deze in te wisselen voor een kortingsbon van 7,50 euro. Deze kortingsbon van 7,50 euro is 1 jaar geldig en te besteden in de webshop van JustinGames.nl.

 

 

Veelgestelde vragen uitgelegd:

Ik heb punten voor meerdere kortingscodes, kan ik meerdere kortingscodes gebruiken in 1 bestelling?
Nee, u kunt 1 kortingscode van 7,50 euro gebruiken per bestelling.

Hoe kan ik sparen?
Bij een definitieve bestelling (na betaling) worden de spaarpunten automatisch bijgeschreven aan het account.

Hoelang zijn mijn spaarpunten geldig?
De spaarpunten hebben geen einddatum en zijn onbeperkt geldig, eenmaal ingewisseld heeft u 1 jaar de tijd om de kortingsbon te verzilveren.

Hoe kan ik mijn spaarpunten verzilveren?
Als je het benodige aantal punten hebt behaald kan je je spaarpunten verzilveren en kiezen voor een kortingsbon. Vervolgens ontvang je een unieke kortingcode per e-mail. Deze kortingscode kunt u gebruiken in het winkelmandje en dient in zijn geheel te worden besteedt. De spaarpunten zijn uitsluitend te verzilveren in de webshop in de vorm van een kortingsbon.

Is een klantaccount verplicht?
Als u spaarpunten wilt sparen is een klantaccount verplicht. Als u een klantaccount heeft spaart u automatisch mee, daar hoeft u niks voor te doen!

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wat nu?
Bij een retour worden de spaarpunten weer afgeschreven van je klantaccount.

© 2020 - 2024 JustinGames | sitemap | rss